FR NL EN IT

Pure elegantie

Ons witbier Blanche de Namur is het resultaat van heel veel liefde en een passie voor perfectie. Ons delicate bier, met zorg gebrouwen volgens de Belgische traditie, belichaamt zuiverheid en elegantie.

Onze geschiedenis
De prinses, Blanche de Namur

Zijn uiterlijk verwart je

Blanche de Namur is een troebel, zacht en romig witbier van de hoogste kwaliteit, dat bij talrijke internationale wedstrijden in de prijzen viel. Vanaf de eerste slok ervaart u de rondheid en de delicatesse die van dit bier een uitzonderlijk bier maken.

Meer weten
Blanche de Namur, een bier om samen met vrienden van te genieten

Geniet ervan met originaliteit

Als cocktail of in combinatie met originele gerechten, alles is mogelijk. En mocht uw verbeelding u in de steek laten, dan hebben we nog een hele reeks recepten die u gemakkelijk zelf kunt bereiden!

Onze cocktails en recepten
Blanche de Namur, een bier dat in Wallonië wordt gebrouwen

Onze brouwerij is niet gebonden aan andere Belgische of buitenlandse brouwerijen en kan zo haar familiaal karakter behouden. Qua volume is ze één van de grootste onafhankelijke brouwerijen in Wallonië.

Vind onze verkooppunten

Ben je ouder dan 18?

Ja Geen

Om onze site te bezoeken, moet je meerderjarig zijn.

Ontdek ons recepten- en cocktailboek

U hoeft enkel uw e-mailadres op te geven.

Wij verzamelen en verwerken de persoonsgegevens die wij van u ontvangen uitsluitend ten behoeve van klantenbeheer, boekhouding en direct marketing. Door dit formulier in te vullen, stemt u uitdrukkelijk in met deze verwerking (vink het vakje "opt-in" aan bij de preregistratie). Uw persoonsgegevens worden alleen doorgegeven en opgeslagen voor zover en voor zolang dat nodig is voor de bovengenoemde doeleinden. U hebt het recht deze gegevens in te kijken, te corrigeren, te wissen en te herzien. De verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens is Blanche de Namur, Rue de la Brasserie 4, 5530 PURNODE. Raadpleeg voor meer informatie onze Data Protection Notice op onze website https://www.blanchedenamur.be.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Doe met ons mee
Maak een buzz met Blanche de Namur

Voeg #BlanchedeNamur toe aan je foto en vind hem hier!